tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2020/2021

De Moppershow – Frits Lambrechts & Rob van de Meeberg

Mopperen, klagen en zeuren. Nederlanders weten als geen ander hoe ze dat moeten doen. Maar de allerbesten op deze aardbol zitten veilig op hun balkon. Rob van de Meeberg en Frits Lambrechts kruipen in de huid van ’s-werelds meest bekende afzeikers en verdiepen zich in hun leven en de vriendschap. Wie zijn deze mannen, waar komen ze vandaan en wat drijft hen tot die scherpe, rake opmerkingen.

De moppershow doet dan wellicht een een hoop gemopper beloven, bovenal is het een zeer vermakelijke en diepgaande actuele komedie van en over twee heren. Twee heren die de lach aan hun broek hebben hangen en die zonder script al vlijmscherp samen uit de hoek komen. Zijn Rob en Frits wellicht de inspiratiebron geweest voor hun wereldberoemde POPulaire alter ego’s? Een voorstelling over vriendschap, de lol van het leven en nog bijzonder bij de tijd door de actuele onderwerpen die besproken worden.

Frits Lambrechts en Rob van de Meeberg, die het meest recent te zien zijn in de TV serie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen, staan na bijna 55 jaar weer samen op het toneel. Hun creatief team bestaat uit onder andere de tekstschrijvers Gerthein Boersma (oa. Dit Was Het Nieuws, DWDD, Zondag met Lubach en Comedytrain) en Nico van der Knaap (oa. Dit Was Het Nieuws, Spijkers met Koppen, 3FM, Noord Nederlands Toneel en Comedytrain)

Weetje: In de film Muppets Most Wanted (2014) is de stem van Waldorf ingesproken door Rob van de Meeberg.

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén