tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2020/2021

Eddy Zoey – HITS from Heaven 2

De laatste jaren zijn ons veel grote muziekhelden ontvallen. Grote legendes als Tom Petty, Prince, George Michael, David Bowie, Avicii, BB King en Chuck Berry zullen lijfelijk niet meer aanwezig zijn, maar hun beste songs en meest indrukwekkende opnames zijn blijvend.

Eddy Zoëy brengt met zijn EddyZoëyBand al die hemelse HITS rechtstreeks in het theater met zijn show HITS From Heaven 2. Natuurlijk gaat het spelen van die HITS From Heaven gepaard met verkwikkende storytelling, gekke anekdotes, verhelderende uitleg en onverwachte weetjes. Bezoekers van zijn eerdere shows weten dat dit ontzettend leuk, gezellig, hilarisch en zelfs verrassend leerzaam is.

Voor de nieuwsgierige theaterliefhebber is een avond bij Eddy Zoëy in ’t theater een kans om aan te grijpen. Geniet in HITS From Heaven 2 van een verzameling van heuse evergreens, pakkende wereldhits, strak muzikantenwerk en bijzondere verhalen van Eddy Zoëy mét de EddyZoëyBand!

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén