tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2020/2021

Høken met De Heinoos

Stel je eens voor… Al meer dan 19 jaar lang samen met je vrienden muziek kunnen maken! The Heinoos overkwam het en ze hebben inmiddels menig festival en tentfeest plat gespeeld. De laatste paar jaar komen daar hun theatershows bij, shows die de veelzijdigheid van de band ten goede komt. En vervolgens kruipt het bloed waar het niet gaan kan; een theaterconcert in hun eigen dialect, songs van hun helden en veel eigen werk!

Met hun ode aan de in 2015 gestopte band Normaal, gaan zij zowel de toekomstige als de huidige Høkers enorm verrassen. Klassiekers van Normaal, die  toentertijd minder geschikt waren voor het grote podium, krijgen een eervolle en uiterst geschikte plek in deze vernieuwende theatershow. The Heinoos spelen bekend werk, diverse eigen nummers en natuurlijk ook hun single Høken in Tent.

Høken met de Heinoos is een avond herinneringen ophalen, maar vooral ook nieuwe maken!

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén