tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2020/2021

Joshua Aaron – Hier, nu en nergens anders.  

“Ik koester het verlangen om gewoon te gaan. Om te vluchten. Weg van thuis. Ver van huis. Een vlucht voor onze overprikkelde maatschappij, waar men zich maar niet kan vervelen.”

 

Bij Joshua Aaron, 26 en een geboren Haarlemmer, speelde muziek op jonge leeftijd al een grote rol. Op zijn zesde klom hij stiekem op de pianokruk om zijn moeder na te spelen en al snel volgde hij lessen op piano en Afrikaanse Djembé. Na de voorlopleiding van het conservatorium van Amsterdam studeerde Joshua Cum Laude af aan het Conservatorium te Rotterdam. Een muzikale duizendpoot, en groot fan van reizen, wiens muziek varieert van intieme luisterliedjes binnen de genres country en pop tot instrumentale climaxen.

 

Reizigersverhalen zijn de waargebeurde reisverhalen die op een beeldende wijze worden verteld. Van een prachtige wandeling in de woestijn of een storm op zee, tot het verdwalen in de mistige hoge bergen. Je hoeft geen ervaren reiziger te zijn om het volledig te ervaren, want de muziek en het verhaal zijn met elkaar verweven tijdens deze oprechte muziektheatervoorstelling met band en orkest.

 

“Haast is hier het woord. Het meest gebruikte excuus. Ik vertrek en beleef een tijdloos bestaan. Ik geniet, ook al heb ik soms heimwee. Híer, nu en nergens anders.”

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén