tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2020/2021

kNOT Dance theater Acrobatic Dance Theater

kNOTDance is een modern danstheatergezelschap, bestaande uit artiesten vanover de hele wereld. Door hun verschillende achtergronden, van klassiek en modern opgeleide dansers tot aerialists, burlesque performers, muzikanten, visual, -digital,- and physical artists, zijn hun performances multidisciplinair; acrobatische danstheater. Hun doel is om voor de ogen van hun publiek de hedendaagse dansstijl tot de basis toe te ontrafelen, om vervolgens middels beweging met hen te communiceren: Het verhaal verteld door de taal van beweging, Create Moving Experiences.

 

De in Miami geboren artistiek directeur Maddy Landi is geen onbekende in de danswereld. Naast zijn tv werk voor Fox & Univision studeerde hij af in Digital Cinema and Dance; turnen en acrobatic partnering, waarmee hij tot twee maal toe World Champion Cheerleader werd. De bewegingsstijlen die hij beheerst gaan van klassiek ballet en jazz tot vinyasa yoga en circus tot aerial arts. Maddy werkte samen met Attack Theatre, The Children’s Museum of Pittsburgh en toerde drie jaar de wereld rond met de productie Shadowland van het Pilobolus Dance Theater.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén