tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2020/2021

Maiden uniteD – Powerslave

Er zijn maar weinig bands die zo goed muziek maken van hun helden, dat zij soms vergezeld worden door de originele bandleden als gastsolist of op hun albums. Maiden uniteD is dan ook geen doorsnee band die klakkeloos de muziek van hun Britse Hard Rock broer Iron Maiden speelt.

Geheel op eigen wijze zet Maiden uniteD een pakkende show neer. Opvallend detail is dat de bandleden alleen maar akoestische instrumenten gebruiken, in tegenstelling tot het geweld van de originele act. Maiden uniteD toert sinds 2010 door heel Europa, op de grote festivals en in 2018 gaf zij een knallende show in een vol Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Zowel bij de band als het publiek is er vraag naar een vervolg, waardoor Maiden uniteD terug komt met de productie Maiden uniteD – Powerslave, gespeeld in 3 actes.

Powerslave is het 5de album van Iron Maiden dat op de wijze van Maiden uniteD integraal gespeeld zal worden; met nieuwe arrangementen, akoestische  instrumenten en vergezeld met gastoptredens. Het decor staat in het teken van de plaat en brengt ons terug naar het oude Egypte met Farao’s en Pyramides. Vanzelfsprekend komen ook alle andere welbekende klassiekers en hits van Maiden uniteD langs om het feest overcompleet te maken.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén