tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2020/2021

Reservoir Dogs Band – muziek uit de films van Quentin Tarantino

“We gaan eerlijk met je zijn, het kan ons geen fuck schelen wat je wel of niet weet. We gaan je vermaken, gewoon omdat wij het lollig vinden om je te vermaken. Er is niets wat je kan zeggen, we hebben alles al een keer gehoord. Er is niets wat je kan doen. Behalve bidden dat het snel gedaan is, wat niet zal gebeuren.”

De Reservoir Dogs Band (NL/BE) brengt ‘The Cult and the Pulp from the Movies to the Stage.’ Alle songs en soundtracks die verbonden zijn met de films van Quentin Tarantino weet de 7-koppige band in authentieke stijl neer te zetten, inclusief bijpassende film. De band kent sinds zijn oprichting een succesvolle start langs een indrukwekkend parcours. Al in het eerste jaar werkte de band met Sony pictures samen, voor de première van Django Unchained. Verder waren er gezamenlijke optredens met Tito & Tarantula en was de band meerdere keren te zien in ondermeer ’t Paard, Paradiso, 013, de Parade, Effenaar, Melkweg en Mezz en tourde door Spanje, Duitsland en België. De laatste drie jaar werkt de band ook geregeld samen met George Baker, waarvan meerdere songs in Tarantino films te horen zijn.

Klaar voor een unieke Tarantino theateravond ? Een avond Surf, Rock, Soul, Blues a la Nouvelle Violence ondergedompeld in een heerlijke audio-visuele Tarantino wereld. Cool, smerig, vuil en waanzinnig entertainment!

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén