tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2020/2021

The Soul of Tina

The Soul Of Tina is een spetterende show met de energieke en aanstekelijke muziek van Tina Turner. Maar liefst vijf decennia muziekgeschiedenis, een stem stampvol charisma met een diepe buiging voor de Grande Dame. De Amerikaanse zangeres Tess ‘Dynamite’ Smith, voormalig frontvrouw van The Commodores, is dé zangeres die de Queen of Rock-‘n-Roll kan belichamen. The Soul Of Tina is een show met de muziek van een groot kunstenaar, die een carrière van meer dan 50 jaar beslaat. Vanaf de Ike & Tina Turner Revue, River Deep Mountain High en Proud Mary, tot haar onvergetelijke solocarrière waar Simply The Best en Private Dancer de hitlijsten domineerden.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén