tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2021/2022

bij Robèrt…  van Beckhoven

Nederlands meest bekeken Meester patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven (o.a. Heel Holland Bakt) is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, een vakman die met zijn verhalen en ankedotes over eten en cultuur je aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube, biedt theater wel de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven. Robèrt, visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek, letterlijk aan zijn tafel, een theatrale foodexperience. Een verrassende theaterbeleving waarbij het publiek wordt gevraagd van te voren geen hele stevige maaltijd te nuttigen!!

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén