tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2021/2022

Co with the flow

Een dagje shoppen in New York? Je kleurtje bijwerken op de Malediven ? Of heb je vliegangst ? Fasten your seat belts want Nederlands’ populairste stewardess Co neemt u mee aan boord van een wervelende show over haar vliegensvlugge leven in de lucht.

 

Co kreeg nationale bekendheid door haar vlog-reeks Co with the flow. Een duizelingwekkend aantal volgers volgt deze upcoming vlogster, die door De Gouden Televizier-Ring een geselecteerd kandidaat is voor de Televizier-Ster: Online-videoseries 2019. In haar vlog bezoekt Co niet alleen mooie bestemmingen, we zien ook dat Co een neus heeft voor de leukste winkeltjes ter wereld en een aanstekelijke humor met bijbehorende lach. Haar acteeropleiding komt in haar werk goed van pas want: “Naast het verzorgen van mijn gasten, is het stewardessenbestaan ook een beetje entertainen.”.

 

Maar waarom het theater? De interactie met haar voornamelijk vrouwelijke achterban (75% is tussen de 18 en 34 jaar, waarvan 92% vrouw) is er één van. Daarnaast heeft Co nog zoveel te vertellen, niet alles past in haar vlog. We reizen van smeuïge anekdotes via een gezamenlijke cursus over vliegangst naar ontroerende verhalen. En dat in ‘hoog’ tempo, want het leven van deze vloggende jetlag-ster is vliegensvlug en zal jouw blik op het reizen door de lucht voor altijd veranderen.

 

“Welkom aan boord. Maak uw stoelriemen vast, klap het tafeltje in en zet uw rugleuning rechtop!”. Onze bestemming is een hilarisch avondje theater. Oh, en aan na afloop weten we ook waar de beste tandpasta, de mooiste slippers en de lekkerste zwarte zeep van de hele wereld te krijgen is!

 

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén