tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2021/2022

De Bombitas Backstage

Herman Brood doopte Bombitas om tot zijn achtergrondkoortje. Zangeressen Lies Schilp en Inge Bonthond opereerden decennia lang onder deze naam bij de roemruchtste bands van Nederland in een periode waarin seks, drugs & rock ’n roll hoogtij vierden. Gruppo Sportivo, Herman Brood & his Wild Romance, Girls Wanna Have Fun, The Frog, I’ve got the Bullets,  Udo Lindenberg, Percy Sledge, Jan Akkerman en Ellen ten Damme: het is nog geen kwart van de bands en artiesten waar zij mee op tour gingen. Hoe hielden de dames stand in het deze woelige jaren? Wat hebben ze gezien, gehoord (en gedaan…)? Met Gruppo Sportivo oprichter, pianist, storyteller en “Superman” Peter Calicher mag je een mix van verhalen en bijbehorende muziek verwachten naar aanleiding van 40 jaar toeren.

Iedere avond wordt weer een groot feest met een special surprise: bij iedere show nodigen de Bombitas een secret guest uit, waarmee zij in het verleden getourd hebben. Een avond vol humor, energie, wat melancholie, een aantal verrassingen, maar vooral plezier..

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén