tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2021/2022

De Moppershow – Peter Faber & Rob van de Meeberg

Mopperen, klagen en zeuren. Nederlanders weten als geen ander hoe ze dat moeten doen. Maar de allerbesten op deze aardbol zitten veilig op hun balkon. Rob van de Meeberg en Peter Faber kruipen in de huid van ’s-werelds meest bekende afzeikers en verdiepen zich in hun leven en de vriendschap. Wie zijn deze mannen, waar komen ze vandaan en wat drijft hen tot die scherpe, rake opmerkingen.

De Moppershow is een rauwe komedie over twee artiesten, die samen met de kleindochter op hilarische wijze terugblikken op het verleden, ongegeneerd praten over het heden en messcherpe voorspellingen doen over onze toekomst. Een toekomst waar opvattingen botsen met die van de minder gevoelige en fijnzinnige verleden tijd, in een periode waarin je niet alles meer lijkt te kunnen zeggen!

Hoewel ze elkaar al een heel leven lang kennen, zal het voor het eerst zijn dat Peter Faber en Rob van de Meeberg, die het meest recent te zien is in de TV serie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen, met elkaar op het toneel staan. Hun creatief team bestaat uit onder andere de tekstschrijvers Gerthein Boersma (oa. Dit Was Het Nieuws, DWDD, Zondag met Lubach en Comedytrain) en Nico van der Knaap (oa. Dit Was Het Nieuws, Spijkers met Koppen, 3FM, Noord Nederlands Toneel en Comedytrain)

 

Waldorff vs Statler versus vrouwenvoetbal, de klimaatcrisis, het Coronavirus, Baudet en zelfs Chateau Meiland: het zijn de krantenkoppen van vandaag, die de actualiteit van het script mede waarborgen.

Weetje: In de film Muppets Most Wanted (2014) is de stem van Waldorf ingesproken door Rob van de Meeberg.

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén