tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2021/2022

Het Grote Piraten Avontuur

Uit de stal van I&L Entertainment komt een spannende familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een flinke vloedgolf humor. Matroos Jules laat je piratenhart sneller kloppen in een avontuurlijk verhaal waarin je stoutste verwachtingen, om door piraten ontvoerd te worden, helemaal wordt waargemaakt.

 

Als het zusje van Matroos Jules wordt ontvoert door de gemene piraat Pirossa, moet Jules alles op alles zetten om haar te redden. In zijn queeste ontmoet hij de mooie Elize. Terwijl de liefde in de lucht hangt belanden ze van de ene hachelijke situatie in de andere. Zal Jules zijn zusje vinden en wat heeft de schat der zeven zeeën met haar  verdwijning te maken?

 

 

Als de makers van Toms Magische Speelgoedwinkel en Robin Hood heeft I&L Entertainment zijn skills op het gebied van familie-entertainment inmiddels bewezen. In het Grote Piraten Avontuur zijn humor, romantiek en avontuur dan ook weer de hoofdingrediënten van een heerlijke musical voor de hele familie. Met een publiek dat aangemoedigd wordt om verkleed naar het theater te komen wordt dit weer een theateruitje dat je nooit meer zal vergeten!

 

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén