tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2021/2022

Infloyd meets Pink Floyd: Roger Waters’ Amused to Death

Het is de natte droom van iedere Pink Floyd liefhebber: grootmeester Roger Waters himself live te ontmoeten! Infloyd (NL) verraste als eerste band ter wereld met een integrale uitvoering van het meesterwerk Amused to Death, een conceptalbum dat ex-voorman Roger Waters maakte na zijn breuk met Pink Floyd. Na deze wereldpremière volgde een clubtour die groots werd afgesloten in een uitverkocht AFAS Live.

Roger Waters zei in een interview met de BBC, Amused to Death en Dark Side of the Moon als zijn beste werk te beschouwen. Hij heeft Amused to Death nooit in zijn geheel live vertoond, wat de show van Infloyd uniek maakt en onmisbaar voor de ware muziekliefhebber.

Infloyd komt met de Amused to Death-show naar de theaters. Verwacht naast Amused to Death ook het beste uit het rijke oeuvre van Pink Floyd. Een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie, emotie, met onbeteugelde energie. Roger Waters himself heeft de band tijdens een ontmoeting zijn zege gegeven om met deze show te gaan toeren en zijn werk uit te voeren. Samen met de all-time favourites maakt dit de ultieme Pink Floyd avond compleet.

‘Infloyd is sinds 2012 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Nederland!’ (poppodium Bibelot)

 

 

 

Next Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén