tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2021/2022

Joshua Aaron – De Vreemdeling

Joshua Aaron, een muzikale duizendpoot en een groot fan van reizen. Zijn muziek varieert van intieme luisterliedjes binnen de genres country en pop tot filmische instrumentale muziek. Bij Joshua Aaron, 28 en een geboren Haarlemmer, speelde muziek op jonge leeftijd al een grote rol. Op zijn zesde klom hij stiekem op de pianokruk om zijn moeder na te spelen en al snel volgde hij lessen op piano en Afrikaanse djembé. Na de vooropleiding van het conservatorium van Amsterdam studeerde Joshua Cum Laude af aan het Conservatorium te Rotterdam.

Begin 2020 maakte Joshua zijn debuut in de Nederlandse theaters met zijn voorstelling Reizigersverhalen ‘Hier, nu en nergens anders’. Een meeslepende voorstelling met persoonlijke reisanekdotes, begeleid door Joshua en zijn band.  Joshua is iemand van veel woorden. Iemand, die gehoord wil worden. Met Reizigersverhalen nam hij zijn publiek mee en raakte hen met zijn persoonlijke verhaal. Het nu aankomende seizoen is hij terug met een nieuwe voorstelling genaamd “De vreemdeling”.

 “Er zijn overal mensen met een verhaal. Joshua is gefascineerd door het onbekende en zoekt altijd naar een ontmoeting met een vreemde.” 

Verwacht intieme luisterliedjes en instrumentale improvisaties gecombineerd met mooie reisbeelden. Filmisch en verhalend, met moderne en wereldse klanken, om helemaal op weg te dromen. Joshua vertelt een verhaal. Niet met woorden, maar met beeld en geluid.

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén