tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2021/2022

Liften 2 – celdeling

Pistoolschot! Schreeuw! Blackout! De drie dames, die net uren hebben vast gestaan in de lift van de schoonheidskliniek, staan aan de grond genageld. Als volstrekt onbekenden stapten ze hier in en als hartsvriendinnen kwamen ze eruit. Maar wat houdt een hartsvriendin eigenlijk in en hoe ver moet je gaan voor echte vriendschap? Het zijn vragen waar de drie mee te maken krijgen tijdens hun vluchttocht naar onbekende bestemming. Vluchten voor hun verleden, vluchten voor de liefde en vluchten voor hun angsten, waaronder die van het ouder te worden. En dat op niet meer dan tien vierkante meters.

Joke de Kruijf, Frédérique Sluyterman van Loo en Tooske Ragas zijn te zien in het vervolg op de succesvolle komedie Liften, dat inmiddels zijn tweede seizoen ingaat. Ze zijn aan elkaar gewaagd en mede dankzij de scherpe onderwerpen, sappige gossip en de herkenbare (soms gênante) situaties kan er ook weer veel gelachen worden. Oprechte gesprekken en gevatte humor: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw.

Liften2: celdeling is een hilarische en vlijmscherpe muzikale komedie waarbij de lachgrens van het publiek en hun lachrimpels gegarandeerd gelift zullen worden.

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén