tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2021/2022

René Shuman & Angel-Eye – Romance & Rock-‘n- Roll

De liefde is ’s-werelds grootste inspiratiebron als het gaat om muziek. Niet alleen de kalverliefde, ook verbroken liefdes worden door artiesten in de mooiste lovesongs beschreven. Buddy Holly, The Everly Brothers en Roy Orbison; allemaal hebben ze over de liefde geschreven. Elvis Presley heeft alleen al meer dan 50 lovesongs op zijn repertoire staan. Voor Mr. & Mrs. Rock-‘n- Roll dan ook een onuitputtelijke bron om de mooiste songs uit dit repertoire centraal te stellen. Zelf vieren zij tevens hun “tinnen” bruiloft! Tien liefdevolle jaren wat ze met het publiek groots gaan vieren. René Shuman & Angel-Eye trakteren hun publiek op een spetterende show met songs, anekdotes, filmbeelden en samen met het publiek bezingen ze de romantiek met goede Rock-‘n- Roll!

Met een trouwe fanbase van meer dan 200duizend bezoekers, 12 TV-specials en omroep Max als mediapartner zijn René Shuman en Angel-Eye de populairste act van Nederland in dit genre. Swingen met Mr. & Mrs. Rock-’n- Roll betekent swingen met een uitgebreid showorkest, blazers, dansers en violen, de vliegensvlugge pianovingers van Angel-Eye en virtuoos gitaarwerk van René.

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén