tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2021/2022

Soy de Cuba – de show en dansmusical uit Havana

Soy de Cuba neemt je mee op een onvergetelijke trip naar het altijd zonnige en in pastelkleuren gegoten hart van het Caribische eiland, Cuba. Passie, vrolijkheid, ritmische dansen, soulvolle zang en een bloedmooi liefdesverhaal speelt zich af tegen een achtergrond van een bruisend Havana. Soy de Cuba, ofwel “Ik kom uit Cuba”, is na hun succesvolle tournee langs Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk nu ook in Nederland te zien.

Soy de Cuba verhaalt over een enorme passie voor dans en die ene grote liefde in je leven. Het is de jonge Ayala die naar Havana gaat om haar geluk als danser op te zoeken. Aldaar belandt ze in een schitterende energieke wereld, maar leert ook snel de donkere kant kennen met intriges, jaloezie en een dagelijks heersende rivaliteit. Ayala geeft niet op en zal zich als danseres bewijzen, daarmee ook het hart van haar grote liefde veroveren.

Een zeskoppige live band, het indrukwekkend ensemble, temperamentvolle choreografieën en authentieke filmbeelden dompelen de kijker onder in het bruisende leven van Havana. Moeiteloos ontmoeten Cubaanse klassiekers als de Salsa, Mambo en Rumba nieuwe trends, waaronder streetdance en reggae.

Een ticket naar een onvergetelijk reis, Soy de Cuba komt eraan!

 

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén