tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2021/2022

The Silent Movie Project – Best of Comedy / Laurel & Hardy – Stephan Graf von Bothmer

The Silent Movie project: Best of Comedy is de unieke theater- en bioscoopervaring waarbij we teruggaan in de tijd van de stomme film. De clou van de scènes zie je van verre aankomen, maar door de perfecte timing van Buster Keaton, de briljante mimiek van Charles Chaplin en die aanstekelijke lach van je buurman, is deze van jezelf niet meer te onderdrukken. Vergeet ook niet de bijbehorende muziek van componist Stephan Graf v. Bothmer die met zijn spel, vanachter zijn vleugel of orgel, de zaalsfeer perfect in balans met de film weet te brengen.

 

  • The Silent Movie project: Best of Comedy, met legendarische films van Buster Keaton en Charles Chaplin.
  • The Silent Movie project: Laurel & Hardy, vier van de leukste films van “De Dikke en De Dunne”, die in halsbrekende situaties terecht komen en overal waar zij langskomen er een puinhoop van weten te maken.

 

Stephan heeft inmiddels meer dan 1.000 films begeleid, waaronder ook klassiekers als Metropolis, Nosferatu en andere komedies van o.a. Harold Lloyd. In het huidige seizoen speelt Stephan ook aangepaste versies voor de desbetreffende theaters. Een silent movie met beelden van de Friese Elfstedentocht in Franeker en in Boskoop een silent movie met oude beelden en foto’s van dit kwekersdorp. Programma’s op maat zijn mogelijk.

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén