tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2021/2022

The Voice of Christmas – Joke de Kruijf

It’s the Most Wonderful Time of the Year, Jingle Bell Rock en Have Yourself a Merry Little Christmas. Mariah Carey, Billy Idol en Judy Garland zijn drie willekeurige namen die thuishoren in de lange rij artiesten met kerstliedjes op hun repertoire. Zo ook Joke de Kruijf die in The Voice of Christmas haar kerstverhaal middels favoriete songs gaat vertellen.

Na talloze hoofdrollen (Phantom of the Opera, Cats, Crazy for You e.a.), een optreden in het beroemde Carnegie Hall in New York City en het inspreken van de beroemdste Disney-prinsessen zal Joke de Kruijf eindelijk de theaters verlichten met haar eigen kerstconcert, wat zij samen doet met de zeer getalenteerde muzikant en gospelzanger Elvis Ediagbonya.

De uptempo songs worden afgewisseld met prachtige ballads in een sfeervol verlicht decor. Hark! The Herald Angels Sing is wellicht de beste omschrijving voor deze mooie en intieme avond, waarbij Joke het warme kerstgevoel met het publiek zal delen. Dat gevoel dat je met je dierbaren om je heen terugblikt op het afgelopen jaar en proost op gezondheid, geluk en positieve wensen voor het toekomstig jaar. Kerstmis in het theater, maar dan net even anders. Celine Dion, Michael Bublé en John Lennon zongen het al eerder:  O Holy Night, It’s Beginning To Look a Lot Like Christmas, Happy Xmas.

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén