tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2021/2022

Voor mijn part Dolly – Milène van der Smissen

Milène is actrice, danseres, een hele goede zangeres en ook nog eens de allergrootste Dolly Parton fan! In haar voorstelling Voor Mijn Part Dolly kom je dan ook van alles te weten over haar idool en luister je naar verrassende arrangementen van die waanzinnig bekende songs als Jolène en 9 to 5.

 

 

 

Hoe werd Dolly Parton de wereldster die ze is? In deze voorstelling gaat Milène in gesprek met het nu 75 jarige icoon. Het publiek neemt zij aan de hand van de tijdloze (country) muziek mee op een ontroerende en muzikale reis, vol foute mannen en sterke vrouwen. Milène wordt begeleid door haar gitarist Satria Karsono of Eren Özilhan.

 

 

 

 

 

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén