tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

Après Ski

Vanwege hun 10-jarig jubileum pakt I&L Entertainment dit seizoen flink uit met de nieuwe Nederlandse komedie Après Ski. Ferry Doedens, Josje Huisman en Winston Post gaan op deze avond, samen met het publiek, eens flink doorzakken.

 

De drie wintersporters gaan op zoek naar het magische Noorderlicht in Noorwegen. Om dit wonder optimaal te aanschouwen besluiten ze off-piste te gaan, maar de afslag die ze nemen zorgt ervoor dat hun leven voorgoed zal veranderen. Volledig opgesloten in een door de lawine ingesneeuwde berghut, zijn ze op elkaar aangewezen. Hilarische situaties, ontroerende gesprekken en veel muziek zorgen voor een verrassend feest in het theater.

 

Après Ski is een magische feel-good voorstelling met prachtige én swingende liedjes van Bas van den Heuvel (Ladies of Soul, Glennis Grace) en de ultieme voorstelling waarbij de lachrimpels van het publiek zeker gelift zullen worden.

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén