tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

Co with the flow: The Tropical Show

Haar vloggers wisten het al, maar Co besloot dit jaar te emigreren naar haar favoriete bestemming: Curaçao. Voor stilzitten is echter geen tijd, want stewardess, vlogster en theatermaker Co Trum komt terug naar het theater met een tropische feel-everything-show!

 

Wie droomt er nu niet van een leven op een tropisch eiland? Nou? Precies! Daarom reist Co opnieuw naar het theater met een wervelende Tropical show. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en middels verhalen weet ze moeiteloos haar publiek mee te nemen naar tropische oorden. Ze deelt hilarische anekdotes en danst alsof haar leven ervan afhangt. Tevens trakteert ze het publiek op de cursus ‘Co’s Cocktails’ en zal haar publiek weer betrokken worden tijdens diverse spelopdrachten.

 

Co is een nationale bekendheid door haar vlog-reeks Co with the flow. Een duizelingwekkend aantal volgers volgt deze vlogster, die in 2019 en 2020 door De Gouden Televizier-Ring genomineerd was voor de Televizier-Ster: Online-videoseries. In haar vlog bezoekt Co niet alleen mooie bestemmingen, we zien ook dat Co een neus heeft voor de leukste winkeltjes ter wereld en een aanstekelijke humor heeft met bijbehorende lach.

 

Fasten your seat belts want Nederlands’ populairste stewardess Co neemt u mee op een hilarisch avondje theater met Co with the Flow: The Tropical Show.

 

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén