tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

De Hoer – Ferry Doedens, Nurlaila Karim, ea

50 shades of grey meets Pretty WoMAN, gebaseerd op waargebeurde feiten.

 

Amsterdam, 1980. Op het politiebureau Warmoesstraat zitten ze met hun handen in het haar. Er is die nacht een stoffelijk mannelijk overschot gevonden, dat gedumpt was in de Sleeperssteeg. Zijn beroep: hoer en daarmee al de vierde dode gigolo die ze in 2 maanden tijd vinden. Agent Brian wordt misselijk bij de gedachten wie er in zijn stad, op zo’n gewelddadige wijze, mensen van het leven kan beroven. Hij besluit dan ook om een drastische maatregel te nemen. Hij gaat undercover.

In de voorstelling De Hoer worden we meegenomen in de wereld van de betaalde liefde in de hogere kringen. 50 shades of grey meets Pretty woMAN. Een wereld waar de lusten worden gevierd, de liefde wordt gevoerd en verraad op de loer licht. Een intieme voorstelling die gebaseerd is op waargebeurde feiten maar in een herkenbare fictieve omgeving wordt geplaatst. Ferry Doedens speelt de rol van agent Brian, die zich met volle overgave inzet op het vinden van de moordlustige vrouw. Weet hij haar te vinden en arresteren, of vind zij hem en is het daarmee zijn laatste zaak ?

To catch a serial killer, he goes undercover as the victim.

Next Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén