tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

Dorona Alberti – Prince’s Pearls

Als een briljant artiest zich haar hele leven verbonden voelt met Prince, dan kunnen er van die muzikale pareltjes toch allen maar grotere wondertjes worden gemaakt ?

Dorona Alberti is al van jongs af aan verslingerd aan Prince. Haar eerste liefde, de eerste dans op iedere dansvloer, de ontluiking van haar zelf als vrouw; als een rode draad vaart Prince mee op haar reis door het leven. Wat hen verbindt is ‘de vrijheid’ in tekst en melodieën. Die zijn puur, rauw, sensueel, zonder opsmuk en trucjes, maar wel met een enorme sexy vibe. Maar er zijn meer raakvlakken tussen Prince en Dorona. Iedere song kent een diversiteit aan verhalen. Het verhaal dat Prince inspireerde tot het schrijven van die song, maar er is ook het verhaal van jou, de luisteraar. Het moment dat jij een lied voor het eerst hoorde, de herinneringen bij het horen van die tekst en de gevoelens die de melodieën bij je oproepen. Voor iedere luisteraar zijn deze anders. Een song kent dus meerdere verhalen en zo’n verhaal kun je op meerdere manieren vertellen.

Dorona gaat in Prince’s Pearls het publiek verrassen met háár verhaal bij het horen van zijn muziek. Bijzondere arrangementen en interpretaties van zijn pareltjes, zoals je deze nog niet eerder hebt gehoord. Nog steeds het zelfde verhaal, maar andere herinneringen; net zo rauw, puur en zonder trucjes.

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén