tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

HEINOOS doet NORMAAL! – Høken in ’t pluche!

Heinoos doet NORMAAL en gaat Høken in ’t pluche. In deze theatershow krijgen klassiekers van de Achterhoekse band Normaal een eervolle en uiterst geschikte plek in de setlist. Inclusief nummers die toentertijd minder geschikt waren voor het grote podium.

 

De gebruikelijk beukende versterkers met bier & stro-taferelen maken plaats voor een spectaculaire show met alle onvergetelijke NORMAAL-hits in een prachtig decor met video,- en lichtshow. En dat alles vanuit die comfortabele theaterstoel! In de ruim 20 jaar dat de band bestaat, produceerde de Heinoos zelf ook een schatkamer aan eigen werk in de streektaal.

We gaan Høken met de Heinoos. Kom der in, wi-j goat beginnen!

 

 

 

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén