tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

Jordy van Loon – blauw

Blauwbekken, een blauwtje lopen, bont en blauw zijn of een blauwe maandag. Blauw is de kleur van de lucht, de zee en wordt vaak geassocieerd met loyaliteit, vertrouwen en de waarheid. Maar bovenal was het de inspiratie voor The Scene om de song Blauw te schrijven, een song die Jordy van Loon op een sublieme wijze naar zich wist toe te trekken.

 

Jordy is dan ook geen onbekende meer. Met 5 miljoen hits op YouTube, het Serious Request Anthem van 2008 en een dikke nummer één hit, vestigt Jordy van Loon zijn naam in de Nederlandse Showbizz. Het kindsterretje dat in ieders geheugen Verliefdheid Is Een Toverbal deed griffen, is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen performer, die in de producties als ‘Haal het doek maar Op’ en Titanic de aandacht op zich weet te vestigen.

 

Met inspirators als Rob de Nijs, Ramses Shaffy, Jacques Brel, Robert Long en Benny Neyman neemt Jordy met zijn band je in zijn programma Blauw mee op een indrukwekkende muzikale reis langs muzikale grootheden van Nederlandse bodem en eigen werk.

 

 

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén