tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

Joshua Aaron – De Vreemdeling  

Muzikaal genie en wereldreiziger Joshua Aaron, weet met zijn indrukwekkende foto’s een indringende documentaire te maken, door ze te voorzien van zijn filmmuziek. De Vreemdeling is een aaneenschakeling van schoonheid in klank en beeld en vertelt wereldse verhalen, zonder daarbij woorden te hoeven gebruiken.

Joshua Aaron, een muzikale duizendpoot, is een groot fan van reizen. Zijn muziek varieert van intieme luisterliedjes binnen de genres country en pop tot filmische instrumentale muziek. In zijn voorstelling De vreemdeling gaat hij op zoek naar mensen met een verhaal. Joshua is gefascineerd door het onbekende en zoekt altijd naar een ontmoeting met een vreemde.

Joshua is een geboren Haarlemmer en muziek speelde al op jonge leeftijd een grote rol. Op zijn zesde klom hij stiekem op de pianokruk om zijn moeder na te spelen en al snel volgde hij lessen op piano en Afrikaanse djembé. Na de vooropleiding van het conservatorium van Amsterdam studeerde Joshua Cum Laude af aan het Conservatorium te Rotterdam. Met zijn theaterdebuut Reizigersverhalen nam hij zijn publiek mee en raakte hen met een persoonlijke verhaal.

 

Joshua is iemand van veel woorden. Iemand, die gehoord wil worden. In De Vreemdeling kun je dan ook intieme luisterliedjes en instrumentale improvisaties verwachten, gecombineerd met mooie reisbeelden. Filmisch en verhalend, met moderne en wereldse klanken, om helemaal op weg te dromen. Joshua vertelt een verhaal. Niet met woorden, maar met beeld en geluid.

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén