tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

Maiden uniteD – 1980

Er zijn maar weinig bands die de muziek van hun helden zó goed spelen, dat zij vergezeld kunnen worden door de originele bandleden. Maiden uniteD is dan ook geen coverband van Iron Maiden. De band zet een pakkende show neer met de muziek van hun idolen, in nieuwe arrangementen en gespeeld met louter akoestische instrumenten door bekende artiesten uit het genre.

Inclusief originele band,- en crewleden 

Met Dennis Stratton (Iron Maiden), gitarist van het eerste uur, gaat Maiden uniteD terug naar het jaar 1980 waarin Iron Maiden in Londen ontdekt werd. In een paar maanden tijd groeide de heavy metalband uit tot een van de meest toonaangevende en inspirerende bands van punk, rock en hardrock in de wereld. Niet alleen Dennis komt de band vergezellen om centraal te staan in deze show, het geluid zal verzorgd worden door Doug Hall, het crewlid dat vanaf 1980 gedurende twee decennia actief was voor Iron Maiden. Ook roadie ‘Loopy’ zal met zijn ongelofelijke backstage verhalen het jaar 1980 enorm dichterbij zal halen.

 

Maiden uniteD 1980 wordt een show met vele muzikale hoogtepunten, Engelse humor en dat beetje chaos zoals we van Maiden uniteD gewend zijn.

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén