tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

#OMG – Renée Fokker, Rob van de Meeberg & Rosa Mee

Knock Knock, wie daar ? Psychologe Ella schrikt zich kapot als GOD voor haar deur staat, met de mededeling dat hij het niet meer ziet zitten. Hij wil onmiddellijk een consult omdat hij zo depressief is, dat hij zelfs op het punt staat zijn levenswerk -de wereld- te vernietigen.

 

Renée Fokker, Rob van de Meeberg en Rosa Mae schitteren in deze wereldwijd succesvolle rauwe komedie van de Israëlische schrijfster Anat Gov (1953-2012). Zij studeerde Theatre Arts aan de Tel Aviv University en schreef meerdere komedie(series) voor TV en theater, waarvoor zij twee maal de Israëlische Theaterprijs voor Beste Komedie won.

 

“Wonderbaarlijk knap, een meesterwerk” Broadway World

In #OMG zien we een ludieke worsteling van een psychologe, die haar cliënt binnen 1 consult van vreselijke daden moet afhouden. Dat, terwijl zij zelf in wanhoop haar geloof in God heeft opgezegd, door de onmogelijke relatie die zij als opvoedend ouder heeft met haar ziek en autistisch kind.

 

“een ingenieus ontroerende komedie die het adjectief goddelijk ruimschoots verdient.” DC Metro Theater Arts

De voorstelling kent een verrassend einde, waarin je als publiek achterblijft met de vraag: #OMG, was dit Hem echt of was dit een krankzinnige cliënt. De productie wordt over de hele wereld uitgevoerd, waaronder Italië, Brazilië, Argentinië, Polen, de VS en Griekenland, klaar oom ook Nederland te veroveren.

 

“Sappige onderwerpen in een puntige komedie van 90 minuten”; “Een confrontatie die resulteert in een geestige tekst die, ondanks het gedurfde onderwerp, nooit respectloos is en geen enkele religieuze overtuiging in twijfel trekt”. The Washington / Post La Nación, Susana Freire’s en Granados

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén