tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

Pink Floyd’s Epics and Essentials by Infloyd

‘Whick One’s Pink?, Infloyd it is !! Het is DE natte droom van iedere Pink Floyd liefhebber: grootmeester Roger Waters himself live te ontmoeten! Infloyd (NL) kreeg deze eer en nog beter, Roger Waters gaf de band zijn zege om met zijn muziek te gaan toeren. En dat doet Infloyd al een aantal jaar met groot succes !!

Met Amused to Death, het nog nooit eerder live uitgevoerde album van Roger Waters, hadden zij een wereldpremière, gevolgd door een clubtour die groots werd afgesloten in een uitverkocht AFAS Live. In de show Pink Floyd’s Epics and Essentials komen de all-time favourites en machtige hoogtepunten uit dit repertoire aan bod, wat de ultieme Pink Floyd avond compleet maakt.

Voor de echte Pink Floyd liefhebber is de band Infloyd een trouw eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie, emotie met een onbeteugelde energie

 

‘Infloyd is sinds 2012 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Nederland!’ (poppodium Bibelot)

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén