tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

René Shuman & Angel-Eye – Back to our Roots!

Met Back to our Roots stappen René Shuman en Angel-Eye éénmalig uit hun comfortzone. Met hun groots opgezette shows weten zij hun altijd gretige publiek opzwepend te entertainen. Zo anders is dit theaterconcert, waarin zij in een intieme setting met minimalistische orkestbezetting terug gaan naar de basis: De basis van muziek, de basis van geluk, de basis van het leven!

 

Hun trouwe fanbase bestaat uit meer dan 200duizend bezoekers, ze hebben 12 TV-specials en omroep Max als mediapartner en René Shuman en Angel-Eye zijn de populairste act van Nederland in dit genre. Een avondje Mr. & Mrs. Rock-’n- Roll staat garant voor het genieten van de vliegensvlugge pianovingers van Angel-Eye en virtuoos gitaarwerk van René.

 

Back to our Roots is een feelgood voorstelling met heerlijke blues, eerlijke country en originele Rock-’n- Roll. Een avond muzikaal vakmanschap op gitaar en piano met een flinke dosis positiviteit en muziek van onder andere Elvis Presley, Roy Orbison en The Everly Brothers.

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén