tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

Robèrt en de Chocoladefabriek – de lekkerste masterclass voor de hele familie

‘Van cacaoboon tot hagelslag’ is het verhaal dat Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven aan zijn vooral ook jeugdige fans met hun families kwijt wil. Robèrt: “Er is zoveel te vertellen over chocolade. Het is een supermooi product, dat ook kinderen heel erg aanspreekt. Hoe leuk is het dat ik het verhaal mag vertellen hoe een cacaoboon uiteindelijk op je boterham terecht komt? ”.

 

Hoeveel soorten chocolade bestaan er en hoe maak je er uiteindelijk al dat lekkers mee? Door de CupCakeCup en Heel Holland Bakt junior is Robèrt van Beckhoven ook een inspiratie voor de jeugdige bakfan. In Robèrt en de Chocoladefabriek neemt Robèrt de jonge chocoholics mee in de wereld van chocolade. Van de cacaoplantage via de fabriek tot in Robèrts eigen chocolaterie. Hij maakt een wereldreis langs beroemde chocoladelekkernijen en deelt zijn favoriete recepten.

 

Robèrt en de Chocoladefabriek is een dik uur durende masterclass voor de hele familie waarin we een duik nemen in de wondere wereld van de chocolade en waar ook weer geproefd gaat worden!

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén