tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

Soy de Cuba – Viva La Vida!

Rechtstreeks uit Havana komt Soy de Cuba met zijn nieuwe sensationele dansproductie naar Nederland. Soy de Cuba: Viva La Vida! neemt je mee op een onvergetelijke trip naar het altijd zonnige en in pastelkleuren gegoten hart van het Caribische eiland, Cuba. Passie, vrolijkheid, ritmische dansen, soulvolle zang en een bloedmooi liefdesverhaal speelt zich af tegen een achtergrond van een bruisend Havana.

 

Na hun succesvolle tournee langs Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk is ook Nederland in de ban van deze aanstekelijke productie. Soy de Cuba: Viva La Vida! verhaalt over die grote liefde in je leven, maar als blijkt dat je niet de enige bent, slaat de liefde om in rivaliteit. Een zeskoppige live band, het indrukwekkend ensemble, temperamentvolle choreografieën en authentieke filmbeelden dompelen de kijker onder in het bruisende leven van Havana.

 

Het publiek wordt meegenomen op een non-stop spannende multi-media reis, langs alle aanstekelijke ritmes van het Cubaanse muzikale repertoire. Van de folkloristische muziek van het platteland tot de stedelijke ritmes van Rumba, het klassieke geluid van Mambo en de Cha Cha Cha. Dit alles aangevuld met de muziek waarop vandaag de dag in de straten van Cuba wordt gedanst: de Timba, de Salsa en deReggaeton.

 

 

Een ticket naar het onvergetelijke Cuba was nog nooit zo binnen handbereik !

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén