tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

Tim-20-Akkerman – Tim Akkerman & the Ivy League

Meer dan twintig jaar geleden stapt muzikant Tim Akkerman in een Haagse rockband, om jaren later via muzikale producties als Tommy -The Who- en The Buddy Holy Story zijn eigen pad te bewandelen. Na zijn theatershows Anno, the Journey and Tims Secret Sessions weet Akkerman de clubs, alsook de theaters, te verrassen met een lovend programma rondom zijn grote held Bruce Springsteen. Samen met zijn band The Ivy League vervolgt Tim Akkerman zijn pad en weet, met hun  albums Lions Don’t Cry en Silver Linings, zijn grote groep liefhebbers wederom te trakteren op rauwe rock. Een meer dan 2 decennia durende muzikale zwerftocht, die zo breed omvattend en rijk aan ingrediënten is, dat een avond met Tim Akkerman een smaakvolle melting pot van muzikale diversiteit moet zijn. Tim-20-Akkerman is een ode aan de rock muziek en voor de liefhebbers hiervan in alle mogelijke smaken.

 

 

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén