tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

Voor mijn part Dolly – Milène van der Smissen

Milène is actrice, danseres, een hele goede zangeres en ook nog eens de allergrootste Dolly Parton fan! In haar voorstelling Voor Mijn Part Dolly kom je dan ook van alles te weten over haar idool en luister je naar verrassende arrangementen van die waanzinnig bekende songs als Jolène en 9 to 5.

 

De van oorsprong Brabantse Milène is allang geen onbekende meer. In 2014 studeerde zij af aan het Rotterdams Conservatorium en sindsdien schittert zij op verschillende (inter)nationale podia. Naast producties van Toneelgroep de Appel, Holland America Line Cruises, Sesamstraat en Chaplin de musical won zij 4 keer achtereen de battles in het SBS6 TV programma Beat Me: the five Knock-Outs.

 

Met haar glasheldere stem, sprankelende voorkomen en een vleugje zelfspot raakt Milène haar publiek in beeld en geluid. Hoe werd Dolly Parton de wereldster die ze is? In deze voorstelling gaat Milène in gesprek met het nu 76 jarige icoon. Het publiek neemt zij aan de hand mee van de tijdloze (country) muziek op een ontroerende en muzikale reis, vol foute mannen en sterke vrouwen. Milène wordt begeleid door haar gitarist Satria Karsono.

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén