tripletagency.nl

AANBOD THEATERSEIZOEN 2022/2023

Wilson & Wakeman

Als Koningskoppel van de hardrock slaan Damian Wilson & Adam Wakeman hun handen ineen en komen voor een exclusieve serie concerten naar Nederland. Dit duo was de meest besproken act op Cropredy festival en werd daar verkozen tot ‘Best Act Ever’.

 

Adam Wakeman is bekend als keyboardspeler en gitarist bij Ozzy Osbourne en Black Sabbath, maar werkte ook samen met o.a. Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash en 10CC. Met zijn recente jazzproject Jazz Sabbath scoorde hij wereldwijd hoog in de charts. Damian Wilson is een unieke vocalist en songwriter, die op meer dan 70 afzonderlijke album releases in het rock genre is te horen. Hij staat bekend bij bands en projecten als Threshold en Rick Wakeman’s English Rock Ensemble. Als soloartiest heeft hij meerdere albums uitgebracht en speelde onder andere de hoofdrol in de UK National tour van Les Misérables.

 

Als duo spelen Wilson & Wakeman de meest favoriete nummers van de artiesten waar ze mee samenwerken en songs uit hun eigen repertoire. Met verhalen en herinneringen uit de uitgebreide tourcarrières, stappen beide heren uit hun comfortzone door slechts met zang, akoestische gitaar en piano een show te geven die je niet mag missen.

Next Post

Previous Post

© 2021 tripletagency.nl

Theme by Anders Norén